Pensant en verd… (i sense segones intencions…). Pocs fenòmens naturals poden equiparar-se a veur…

Pensant en verd… (i sense segones intencions…). Pocs fenòmens naturals poden equiparar-se a veure una aurora boreal intensa. Malgrat que molts cops les fotos magnifiquin l’espectacle natural, també hi ha moments en què passa just al revés; en què la càmera no pot captar la bellesa del moment ni del moviment. És per això que més d’un cop, qui ha anat a veure aurores boreals, s’ha endut una decepció: per il·lusionar-se amb les imatges que ha vist, per pensar-se en veure un color ultra-lluminós al cel…o per pensar que les pot captar bé amb el mòbil.

Sigui com sigui, hi ha casos en què passa just al contrari. Aquesta imatge n’és un exemple: l’aurora es veia perfectament a ull nu, fins i tot s’arribava a veure amb el mòbil i el moviment que feia com una bandera era molt més espectacular del que hem estat capaços de transmetre amb les fotos. Malgrat això, aquesta foto sempre ens evocarà aquell record intens!

Just fa 4 dies que acabem de tornar de l’últim viatge fins al punt més al nord del continent, viatjant de Lapònia a Noruega. També hem vist aurores, però de moment, tot just estic mirant-me algunes de les 3.500 fotos fetes. Hi ha feina! La setmana que ve, anirem veient noves Llums del Nord!. Llarga vida a les Northern Lights! I llarga vida també als viatges àrtics i nòrdics!

Foto feta el 22-02-2018 a les 01:05h a Skagsanden Beach (Lofoten) amb en @julimas33 i en @ceessc8.
Nikon D750, 14 mm, f2’8, 30 seg, ISO 1600.

@norge @norway @norgefoto @northernnorway @lofoten @lofotenislands @visit_lofoten @visitnorway @visitnorway_es @explorenorway @viajesng @natgeo @nature.geography @ig_auroraborealis @aurorahunting

#landscape #nikon #picoftheday #photooftheday #destinationearth #earthfocus #natgeo #discoverearth #travel #doyoutravel #visitnorway #norway #lofoten #ilovenorway #norge #loves_mountains #bestofnorway #norgefoto #landscapesofnorway #earthpix #landscapephotography #earthfocus #naturelovers #nightphotography #night #northernlights #auroraborealis #skagsanden #skagsandenbeach #lofotenislands

Source

Leave a Reply

%d bloggers like this: